Tinder

Hei, ajattelin kokeilla kirjoittamista ja ”vuodattaa” tänne nyt fiiliksiäni Tinderistö löytyvistä miehistä.

Niille jotka eivät tiedä, tinder on siis nykyaikainen, varsinkin nuorten keskuudessa erittäin suosittu treffisovellus.

No kuitenkin, saan jatkuvasti kuulla miesten suusta kuinka deittailu on täysin epäreilua, sillä miehiä on tinderissä huomattavasti naisia enemmän ja naiset eivät tee mitään keskustelun eteen.

Saattaa pitää paikkaansa, mutta useimmin nämä valittajat ovat niitä tylsiä miehiä, joiden Tinder profiili on varustettu muutamalla huonolla kuvalla ja lyhyellä profiilitekstillä.

Nämä miehet, jotka eivät ole panostaneet profiiliinsa jahtaavat lähinnä naisia jotka ovat käyttäneet tuhottomasti aikaa tinder profiilinsa hiomiseen. Esimerkiksi kuvien ottaminen vie aikaa eikä ole mikään pikkujuttu.

Jos keskiverto mies käyttäisi aikaa yhtä paljon profiiliinsa ja sosiaaliseen mediaansa, kuin keskiverto nainen, hän saisi huomattavasti enemmän huomiota sekä tinder profiilillaan että muilla sosiaalisilla medioilla.

On totta, että tinderissä on myös naisia jotka käyttävät sitä vain itsensä viihdyttämiseen tai instagram seuraajien kasvattamiseen. Tällaiset naiset tunnistaa yleensä siitä, että heidän tinder profiilitekstinä on vain heidän instagram nimimerkkinsä, kuka pakottaa laittamaan heille liken?

Mies lopeta naisten syyttely, vika on kuitenkin useimmiten sinussa itsessä. Jos et menesty tinderissä, mikset voisi kokeilla tavata naisia tavallisin keinoin, kuten harrastuksen kautta?

Unohda mentaliteetti, jossa hankit itsellesi tyttö ystävän ensin ja sitten alat panostamaan itseesi, me kaikki tiedetään ettei sitä koskaan tapahdu. Jos et pysty huolehtimaan edes itsestäsi, miten pystyisit huolehtimaan perheestäsi?

Se että naiset ovat Tinderissä pinnallisia, ei tarkoita että kaikki naiset olisivat sellaisia normi elämässä. Jos tinderin pinnallisuus ärsyttää sua, lopeta sen käyttäminen ja keskity olennaisiin asioihin.

Kukaan ei pidä ruikuttavasta ja uhriutuvasta miehestä, elämäsi on vain sinun käsissäsi, ota ohjat ja tee asioille jotain. Tämä ei tarkoita että kannattaa aloittaa kuntoilu naisten takia. Tee päätökset itsesi takia. Netissä itkeminen ei muuta mitään.

Ja naiset jotka käyttää miehiä hyväkseen, esim some seuraajien hankkimiseen, olette myös mielestäni naurettavia.